Zowel zakelijk als privé merk je dat je wereld razendsnel digitaliseert. Alles en iedereen raakt ‘connected’ en ontwikkelingen zoals die omtrent data, mobile, cloud, Internet of Things (IoT), singularity en augmented- en virtual reality (AR en VR) volgen elkaar snel op. ICT speelt hierin een hoofdrol. Je ziet dat digitalisering je organisatie volop kansen biedt om te innoveren en zich te onderscheiden, maar dat wil je natuurlijk wel veilig en verantwoord aanpakken voor je eigen digitale organisatie, gebruikers en je klanten. Lees hier hoe we je hierin ondersteunen.

IT Security / Informatiebeveiliging integreren

Het is ons doel om IT Security / Informatiebeveiliging zodanig in je organisatie te integreren dat het zichzelf actief beschermt tegen cyberaanvallen, hacking en identiteitsfraude. Maar ook tegen (kwaadwillend) menselijk gedrag. Security is namelijk meer dan alleen techniek en testen. Ook je kennis, houding en gedrag bepaalt de kwaliteit en veiligheid van je digitale organisatie.

We zien IT Security als een ontzettend belangrijk onderdeel van IT Quality Assurance. We passen het dan ook toe op elk aspect van je producten en diensten, als integraal onderdeel van je bedrijfsprocessen. We helpen je de veiligheid en privacy van belangrijke digitale onderdelen van je organisatie, gebruikers en klanten te borgen met je strategische doelstellingen voor ogen.

Hoe wij je concreet helpen

  • Security strategie

We helpen je bij het opstellen en implementeren van een security strategie die aansluit bij de organisatie- en informatiestrategie van je organisatie. De basis wordt gevormd door een risicoprofiel die we opstellen naar aanleiding van een risico-analyse. Het doel is te komen tot een veilige strategie, goed ingerichte governance en te borgen dat wordt voldaan aan de compliance normen vanuit bijvoorbeeld BIR of ISO27001/2.

  • Vulnerability scan en penetration testen

Je businessprocessen worden ondersteund door je ICT-infrastructuur en netwerk. We helpen je met het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden hiervan. Dit doen we met een vulnerability scan. En om er zeker van te zijn of de kwetsbaarheden wel of niet bedreigingen zijn, voeren we penetration testen voor je uit.

  • Security webapplicaties

Applicaties worden vaker vanuit de cloud aangeboden en misschien ontwikkelt je organisatie zelf wel webapplicaties. We borgen de beveiligbaarheid van je data en de privacy van je medewerkers en klanten door security testen uit te voeren op deze webapplicaties, onderliggende databases en op de onderliggende code. Security speelt op applicatieniveau een rol in het gehele ontwikkelproces. Van security requirements, secure programming tot security testen.

IT Security voor jouw organisatie

 
Updates ontvangen?
Ontvang maandelijks de nieuwste verhalen uit onze wereld en een overzicht van onze vacatures in je mailbox!